Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fin pichich
otac je lijepo odgojio, cijeni prave stvari i izgleda i ponasa se kao dama da mi muski mozemo samo da blejimo i divimo se a ove nase bahiljke da crknu od ljubomore..ugledajte se na zensko kako treba.hocete da ste droljetine i da vas se postuje pa kako jbm ga ja.
@arjuTOKINGtumi zato i zavrse sa hrlovinama pa poslije cmizdre cijeli zivot.
Očarala je ona svojim seksipilom!!! Marija ako čitaš ovo javi mi se!! Voliću te!
A kakva je ovo predivota ... ne znas je li ljepsa, kulturnija, zgodnija, talentovanija, milija, sladja... Da sam musko samo ovakvu bih trazila i preko 7 gora i preko 7 mora... 😁
Jah, samo sto je 'vaka jedna na trista rospija.
sve vi mozete biti ovakve ali necete
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
lijepa ko slika