Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacine i pametnjakovici ,sta to vi slusate???Pune vam kafane seljacke muzike,drolje na stolovima za kojima balite ,a narednih 200 godina se nece prestati govoriti o cetnicima,ustasama i balijama.Sjedite pored racunara i pokazujete primitivizam,a u javnosti ste sigurno jako liberalni,podrzavate i pederluke,niste nacionalisti i totalno ste Papanluk je cudo.Ne moze se to oprati,ocistiti,iskorijeniti...to se prenosi genima.
Sastavi ti neku muziku o harmoniji, skladu, ljubavi, vjernosti pa da svi slusamo. sta si drugaciji od onog nabrojanog u vlastitim rijecima. Sikter!!!
@samodatikazem Druze ne slusam ni ja takvu vrstu muzike, ali ukusi su razliciti! Treba da bude za svakoga ponesto! Ko voli nek izvoli! Samo treba uzimati pare! Sto se mene tice, ja bih dao da pjeva i Thompson, ali njemu ces npr traziti MILION KM za nastup u Zetri, pa on ako hoce i zeli, bujrum!!! P.S. Ovaj sinocnji koncert bih ja licno otkazao zbog pogibije djevojaka u petak!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kolika kolicina bolesnih komentara, "pre podne mrzite same sebe a popodne ceo svet"
vojvodaBiH ,hebale ti poturice svu familiju posrbljenu pašče vlaško.
@novibosman345 zivela velika srbija,bravo marija uci turke kulturi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jesu li Zeljko Dodikov I ovaj super Mario rodijaci?
e moje balije
ova karleuša se može zadovoljit samo bejzbol palicom
Bolje Marija u svakom slucaju nego klasicni NITRO Folk.
U zajecaru juce besplatno pjevao billy fuckin idol a u seher sarajevu zgodna marija serifovic.
svakome svoje
Sto bi iko isao slusati tako lose pjesme, Marija stalno nesta place.
time sto je rekla da ni na ciji koncert ne bi isla po takvom vremenu, pokazala je samo da su ovi nasi budale sto su dosli, jer nije ona budala da ide po tako ruznom vremenu na neciji koncert. Marija vas ponizava a vi je uzdizete. Brao.
Vazda je bilo za dobrim konjem se prasina dize. Marija je izjavila a i ne krije da joj je babo bosnjak,gotivi nase zvijezde granda i nesebicno im pomaze.Tanke su linije između ljubavi i mržnje a i 400 komentara govori sve.Najgore bi bilo bez komentara kad neko ne vrijedi i nije niko i nista onda nema ni izjave ni nista znaci nula bodova. sve je receno o njoj i njenom djelu i radu
@bakejedetops teska internacionala
Ko joj je ono reko: "Gdje si ljudino"?
Vidi sto se fino obrijala za koncert :).
četnikuša
Četnikuša a jos i cigančura
,,cigančura"...Kako to odvratno zvuci.Mora da si odvratna osoba!
Ja stvarno ne razumijem odredjene bosnjake da na ovaj nacin startuju pjevace.Pljuju,prozivaju ali sto je najgore u tome svemu,brukaju sami sebe. ,,srbijanske kurve,drolje ovo-ono" pa vasa dijeca,omladina i matorci idu u Srbiju i pjevaju,takmice se,prestavljaju sebe i zemlju iz koje dolaze.E sada zamislite kada neko vas dodje u Srbiju da ga srbijanci prozivalju,omalovazavaju,prozivaju,pljuju...Na sta bi to licilo?
Ali sreca u nesreci da je to minimalan broj ,,bolesnih bosnjaka"...Zanemarljiv br. pacijenata.S tim da i kod nas Srba ima tako neki br. bolesnih osoba.
Fino...i treba stalno neki koncerti da se odrzavaju... A ona je se bas potrudila koliko vidim da bude lijepo i jos goste pozvala...bas fino 👍
i dino merlin pre neki dan bio u kragujevcu pa nisam vidjao ovakve komentare na srpskim portalima ako ti se svidja muzika idi slusaj, ako ti se ne svidja nemoj, ali nema gorih bednika od onih koji bi da upletu politiku u ovo