Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare na Facebook! Mostarke, polumostarke, krajmostarke "izluđele" od sreće i sve jedna drugu "prozivlje" da idu na koncert ovoga "slatkog dečaka"!
Jebeno i nju i onoga ko joj ode na koncert.
Jeko ona..... Al zato u ZG Whitesnake bili.... A nama otpad
@4evermladmojmostar isto sam govorio što i ti... ali sad kad evo vidim dojmove na tvoju čistu istinu i tvoj normalan urbani stav kažem - kome ovde dovesti Whitesnake? Pusti, skupljaj lovu i hvataj se koncerata barem u osvještenom regionu a buranija neka uživa u ovim koridama i teferićima.
Who gives a shit?