Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jbo ma.ku, pa vama ljudi fakat ništa ne valja! čovjek je pro, došao, odradio koncert, promocija novrki, dizanje publike starim provjerenim hitovima, naklon, i laku noć. šta je treb\'o. k\'o Ceca, Mica, pica, Kica ...svirat želje i pozdrave za cvaju?!?!?!? hvala ti Manu, i dobrodošao vazda u moj grad!
Predobra svirka, i predobra atmosfera! Ko je znao uzivati, uzivao je! Ko je zajedljiv i negativan, naci ce i najmanju manu ovom koncertu! Vrhunski!
MANU hvala ti za srijedu! jos sam ga zasiljio na kocertu i bolio me racku...pura vida! Jedva cekam nas novi susret, nadam se u u Portugalu :)
Prvi put sam bio u Sarajevu , prvi put slušao Manu i prvi put pao u nesvjest. Sve tri stvari su mi bile pregotivne. Hvala Sarajlijama na odličnom dočeku i svirci a što se tiče ovih pljuvanja po koncertu i organizaciji nema se šta reći nego napravite vi bolji koncert rado ću doći ponovo. PS: Ako ništa drugo ćevapi su izvukli svaku lošu situaciju.
\"mana i prepelice\"
Za sladokusce: http://en.wikipedia.org/wiki/California_Palace_of_the_Legion_of_Honor
u zemlji seljaka, na brdovitom balkanuuuuuuu
Ma ja sam mason :D
pa oni pjevaju na spanskom wtf :S! Da razumijem sta pjevaju ok ali ovako su whatever!
Što se bolan nisi informisao ako ne već prije nego što si dao 30Km a ono barem poslije. Onda bi znao da je najavljen trio, da tako nastupa već neko vrijeme i ne samo na Balkanu. Pogledaj klipove na youtube pa ćeš vidjeti isti koncert u SA kao i drugim gradovima.
O cemu ti to? Nastupa je Manu Chao bas prije par mjeseci i u Americi na koncertima isto sa samo tri clana benda, bez basiste itd (To jest ne sa Radio Bemb-om)..Provjeri informacije prije nego sto laprdas i pljujes na sve odmah. Cisti Balkanski papanluk. Samo pljujete i kukate, nista vam nevalja, vama je najgore, svugdje drugo samo zlato sija, papanluk..Puni ste g**ana!!
@Manu_Cao_zau http://www.youtube.com/watch?v=DkIJbZoE3ps ostalo pogledaj sam................toliko informacija dostupnih naa ovom cudu znanom kao interenet a ti pises gluposti i hvalis se iskustvom prisustva na velikim svjetskim koncertnim desavanjima..... dzaba sve...papanski obicaj pljunuti na sve zivo bez razloga i \"za svaki slucaj\". Ni tog iskustva ti ocito ne manjka.
@Manu_Cao_zau... baš tako brate, baš tako
Hvala Manu!! Vrijedilo je preci onu kilometrazu, danas me sve boli al\' me jos drzi pozitivna vibra od sinoc. Kralju naklon do poda.
@Jah Ti si sigurno neko iz Dubioze Kolektiv ili pokreta Dosta koji su organizovali ovu prevaru sarajevske publike i maznuli lovu od koncerta koji je trebao biti besplatan! Kao nesto pjevate protiv vlasti, a slizali ste se sa tom vlascu i preko nje, pod plastom nekakve kao fondacije \"Ekipa\" varate ljude i tu istu publiku koja i vama dolazi na svirke. Slaba ste vi alternativa...
MANU NEMA MANU
kad ce boni ceca doci da se razveselimo, samo dovodite neke nepoznate, eno otoic na pinku bilo bolje muzike