Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto je bilo ovako lose posjeceno...
i to sve dan pred ispite. Pa ovo sluša omladina, treba regulisati koncerte u pogodno vrijeme za studente. Em će biti mnogo veći odziv, em svi sretni
Uvijek je bilo pred ispite. Jednu godinu obnovio zbog Hladnog piva. Drugu zbog partibrejkersa
U Sarajevu nema dobre svirke po nekoliko mjeseci, a onda jedno veče i Partibrejkersi i Block Out pa koje lud da ide na Billy Andol i Basheskiu
Ni velika svjetska imena ne bi bila u stanju napuniti sarajevske dvorane. Jedino što ovdje prolazi to je turbo-folk. Žalosno ali istinito. Folk je narod. Turbo je sustav ubrizgavanja goriva pod tlakom u cilindar motora s unutarnjim izgaranjem. Turbo folk je gorenje naroda. Turbo folk nije glazba. Turbo folk je miljenica masa. Pobuđivanje najnižih strasti kod homo sapiensa. Turbo folk je sustav ubrizgavanja naroda. Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime.
Ajd ne seri. Sloga puna, kriterium pun (Partibrejkersi i Block Out). PS A već kada citiraš Rambovu definiciju turbo folka onda je citiraj u originalu, a ne nekakav hrvatski prevod!
dok sam čitao ovaj komentar kontam u sebi: ajd ne seri! kad vidim neko je to već napisao :-D
To je to. Bolje je poslušati neki band iz okruženja nego podržati domaće nade. Jebi ga tako ti je to.