Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balaš Kralj ❤️😘
Pjesnik 😘❤️
@Kiki ... Čovjek, dobra duša. ... Kiki 🤗 😘 oprosti, vrlo sporo dodju obavijesti, brze nas naši pratioci izminusaju nego što odgovorim 😅😅😅 ... ... ljepotice, nadam se da uzivaš u lijepoj i mirnoj večeri uz Balaša i 🍷🍷
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sva sreca pa Djole nije onaj stari iz vremena "Ne lomite mi bagrenje" ili predratni Djole sa "Laku noc, Janezi" kad je bio "srpski sovinista i srpski Cigan". Ko zna kakve bi ga sve kletve stigle od Klix merhametlija. Ne bi se izvukla ni Olja, ni djeca, a usput ni ostatak srpskog naroda, pardon "cetnika".
Pametni Sasa.... Ops, Sashapuskin objasnio..... :)
"Hej, sve manje tipova ostaje poput nas sve drugo odavno je otislo u Honduras mi trudimo se znanstveno da propadnemo barem dostojanstveno" RESPECT LJUDINO !!!!!!!!!!!!!!!!
Đole pederčić
Bog na nebu, Balaš na zemlji!
@halid mjesto halida + Pozz drug😀😀
taj begej je zagađeniji od miljacke, nema tu vidri, vjerovatno se đoletu učinilo od kakvog golemog pacova
no Djani no party, ja i zaboravio da ima jos normalnih muzicara. e ne ove danasnje nakaze sto revu ko Combe
fina recitacija.