Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sad bi kao ova spodoba trebala biti uzor nasoj djeci kao da je uspjesna osoba
@janisamja Ne, trebaju Izetbegovic i Kaplan i ostale efendijice laznog morala da budu uzor nasoj djeci, FUJ. Poklopi se i suti radije ako nemas sta pametno reci. Jos zensko na sve to, a tako plitkih i povrsnih pogleda na zivot? Stid nek te bude!
Majstor sevdaha? Kako ovu nakazu mozete da poredite sa Safetom Isovicem, Bebom Selimovic, Nedeljkom Bilkicem, Himzom Polovinom i ostalim?! Nidje veze....
Samo budala moze pustit Bozi Vreci da se spomene u drustvu najboljih a kamoli ga porediti ili reci takvo nesta.
"Majstor sevdaha", ma hajde! Glupost godine napisana na ovom klix-u. I nemojte da jedete vnago sad da povezujete činjenicu da on nije majstor sevdaha sa nečijom mogućom homo-queer-fobijom... Ćao. Majstor sevdaha! Dupe moje.
Bravo Bozo, svaka ti cast na nastupu i pjesmama, a najdraze od svega mi je sto si zacepio usta ovim seljacinama s klixa koji nemaju posao i ne doprinose nicemu bosanskom drustvu, pa sjede samo i pljuju na klixu po citav dan.
Ovaj multi-prco "majstor sevdaha"? To je omalovažavanje i uvreda za Himzu, Zaima, Safeta, Mehu, Hanku...
Gluho bilo da mogu ponovo ustatirahm. Safet,Zaim i Serboili gosp. Penava i kad bi vidjeli ovu spodobu na bini iste sekunde bi trceci pozeljeli otici nazad.
Ako ne glasas za sda nema te nigdje iduce godine...hahahahahah...jos samo ti falis u nekom izdanju dok se seces izmedju stecaka i kreces prema emiru s ponosom toliko jadnim da sam sebi dzonove brise dok hoda
na pederske nakaze ružne nikad ne koristi puške nožem ide mnogo bolje jer se stoka nožem kolje
@sarayevo1 tebe treba klati mamlazu jedan seljacki.
Čuj on majstor.. pa bolje Čombe pjeva :D
Fgrovci zalutali, bolesnni..
koji pederluk..zapalit samo
Samo budale mogu ici i slusati ovog ublehasa.Budala ovdje ima dovoljno dau daju podrsku.Samo nakazi ono nas muzicki brend.
izgleda ni sevdah nije što je nekad bio
Svima koji gotive ovo, zelim da im bozo vreco bude snaha
@mograph2 sta ima lose u tome? Ne krade, ne pljacka, ne zeli drugima lose, nr frogita se, placa porez ovoj drzavi, pjeva nestvarno lijepo, sta ako on bude snaha nekom konjino zatucana mahalska?
Majstor sevdaha? Diskutabilno...
Ima lik talenta al steta sto je takav kakav jest