Muzika
22

Majke i Skroz obećavaju ludi provod 23. augusta

Klix.ba
U petak, 23. augusta, na sceni Sarajevo Music Stagea koncerte će održati legendarne Majke i popularni sarajevski bend Skroz.
Majke
Majke

Majke su vinkovačka rock grupa koja je djelovala od 1988. do 2000. godine, te se ponovno okupila 2007. godine.

Kontroverzni frontmen Majki Goran Bare u svom stilu najavio je koncert u Sarajevu:

"Na našem koncertu možete očekivati pravi spektakl, a publika će od oduševljenja biti u ekstazi", kazao je Goran Bare, te dodao da će koncert biti presjek njihovih najvećih hitova, te pozvao publiku da što glasnije pjeva zajedno s njim.

Iste večeri na sceni Sarajevo Music Stagea nastupit će i poznati sarajevski bend Skroz.

"Bit će to nastup na kojem ćemo izvoditi pjesme sa svoja tri albuma 'Skroz', 'Savršeni organizam' i 'Regija', a neće izostati ni naš posljednji singl 'Raj'. Također, pripremamo i jedno iznenađenje za publiku, a to je predstavljanje novog singla na kojem smo vrijedno radili u zadnje vrijeme", kazao je Dejan Ostojić, član grupe Skroz.

Skroz
Skroz

Grupa Skroz nastala je u Sarajevu 1996. godine, a danas bend čine Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Esad Bratović, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić.

Podsjećamo da se do 10. augusta mogu kupiti ulaznice za sve koncerte Sarajevo Music Stagea putem portala za grupnu kupovinu eKupon.ba, na kojem se ulaznice za svaki od koncerata prodaju sa 50 posto popusta, odnosno po cijeni od 10 KM po koncertu.