Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turbo folk klasični!
Koja umjetnica, jbt. Zar vi mislite da mi u BiH nemamo dovoljno sunda, pa nam jos ove pevaljke sa svadbi ovdje promovisete...
ovo je horror. ona u klimaksu a skace sa djevojkama koje joj mogu biti kcerke..fuj! mora da se bas dobro drogira kad se odlucila da napravi ovu nakaradno-horror pjesmu i video spot.
e, lijepi, kad neko ima ocajnu zelju biti popularan... svasta je tada u stanju... ja je samo cekam s kakvim video-uratkom...ovo mi izgleda kao uvertira u to ;)
Jaoo hahaha who cares
Maja dokazana plavuša :)
Treba cestitati Maji sto je uspjela upamtiti ovako zahtjevan i komplikovan text koji svakako nadmasuje njene intelektualne sposobnosti. Nadmasila je samu sebe. Jos da sta snimi poput Seve, pa mozda napokon dosegne razinu popularnosti za kojom tako ocajno vapi. Postoje smislenije i kvalitetnije djecje pjesmice od smeca koje ova "pjeva".
nemoj da ona nesto snima poput Seve zgadice mi sex :)
pa jbg, ne moras gledati... ;) :))) ali, takvo sto je taaaako realno za ocekivati...
Apelujem na muskarce da podignu standard po pitanju djevojaka. Zato sto jebete svasta, zato imamo gomilu seljanki koje misle da su ribe!
xD oplakah... hvala sto me nasmija :D
glas bosnjaka ja apelujem da vi muskarci prestanete koristiti te izlizane fraze i statuse sa fejsa jer necete jebat svakak
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
meni je iskreno muka od ovog videa
pa zar si gledala video???
Klix vratite mi mojih 03:51 minute života :)
pa jesu li je handrili na djevojackoj ?