Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast onom ko ovo preslusa do kraja!
Nije mi jasno dali smo mi fakat toliko postali opterecen narod da sve zivo negativno komentarisemo ili su ovi klixasi pali u depresiju i zaostali pa im sve zivo glupost , propalo nista neide drzava i sve propalo itd itd,,, Odem na planinu malo hodam po gradu i vidim dosta omladine pozitivne itd i onda shvatim da su to samo nekolicina nazadnih ljudi sto sjede u kucama kradu bogu dane i komentarisu tako negativno... Bit ce dislajkova ali i onih sto me razumiju ;) Pozdrav
dulibudibidibu da li bu…
Na koju foru je ona otišla u Portugal i s čijim parama?
aaa tobejarabi xD
...kakva kiša bona Majo , kol'ko je hladno evo samo što nije snijeg !!!
Sto bi rekao Cvarkov, evo us*acu se. Djevojko, muzika ti nije ni za metoda mucenja u ratnim okolnostima. Preokrutno bi bilo prema zatvorenicima.
Ko ovo sluša?
Meni je fina slušljiva pjesma... Msm ono restoran i laganica svega na stolu hahahh :$
Wake up Alice...
nista licno al ovo kurcu ne valja