Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maja je vec pobjednik, zena institucija! Bravo za pjesmu!
B R
dragulj sarajevski, u sebi nosi Kemala Montena i Jadranku Stojakovic. Predivno!
Maja me uvijek vrati u vremena kad je Bog po zemlji hod'o i kad je muzika imala melodije i estetiku. Sarajevo u duši mi spavaš, Žena što trči s vukovima i sad Dunje, kao i cijeli album sve predivne pjesme, tekstovi i fenomenalan vokal pun emocija. Samo tako Majo i sretno na festivalu!
Paaa....više mi sve sviđa fadolinka fazon ali mi je ovdje zanimljivije što vaskrsnu Amila Glamočak 😀 Eto je kao back vocak, Amila Yavuz. Živa je žena.
Nije lose, upilo se u Portugalu haman koliko je trebalo, ovo je kao neka Aldina Duarte za sirotinju.
Sve nekakvi pokušaji ali nikako da izbaci nešto kako treba.Jednostavno neka proba promjeniti ekipu koja joj piše pjesme ,ne ide pa ne ide...
Bolje joj lezi Hakka ples...