Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saljem jedan zahtjev za promotivni materijal, pod hitno molim ! taj momak mi treba za pojacanje benda. Madonna
Sam naziv ove pjesme je odron, pogotovo na engleskom..a finansije... ne brini Majo, nama se redovno odbija tv pretplata iako neznamo za sta jer program javnih emitera je odvec 0 pa cete vi dobar dio toga, kao i svake godine spiskati za sedam dana i nikom nista, dogodine opet isto, uzivajte u svom usavrsenom balkanskom entertainment seljakluku.
Odvaratna nepismena Majo goni se u p.m!
Zanimljivo da se doticna poziva na komentare ESC fanova, koji su u nikad tolikoj vecini popljuvali Munju a bogami i grom. Pogledati npr. na esctoday.com i njihovom forumu. Na kladionicama stojimo najgore u ovoj deceniji http://www.oddschecker.com/specials/tv/eurovision/eurovision/win-market Ocito socrealisticki nacin razmisljanja nikad da otegne papke u nasim krajevima. Bitno je da stvari NIKAD nisu onakve kakve jesu, a priznati vlastiti promasaj i zafrk.... Pa radije sebi nogu otkinuli. Ukratko, na promociju Vukasina i ovog Dininog pjesmuljka cemo potrositi 300.000 KM. Poreznih, nasih para. Pa ako nakon ovakvog poklona Vukasin ne progovori ijekavicom, onda fakat ne znam......
Ja ovih komunistickih bolescina. Sta ste se jadni nebili ufurrali sa tom evrovizijom. De popustite...
Ma gonite se i vi i Eurosong u tri lijepe pi materine, naš novac trošite na vaša papanska sijela.
@duo Ako je nećiji rođak nešto radio nemora znaćiti da je i sam takav. Nije lijepo na ovakav naćin optuživati momka koji je zaista pristojan i veoma dobro pjeva iako mi se ova pjesma za Evroviziju nešto baš i ne dopada.Namojmo kopati po tuđim korjenima i odmah svakog optuživati.
nema odvratnije cure od te debele maje...a i kukric je presmjesan...tetka prava...
Joj kako odurna ženska, fuj Majo....
Vukašinov stric je Veljko Brajić osumnjičen za mnoge ratne zločine na području gradova: Sanski Most,Kotor Varoš, i kako je sam u jednoj televizijskoj emisiji na BN TV rekao da je ispalio granato na Tuzlansku kapiju. Veljko sada trnutno živi u Doboju i brat mu je Simo a Vukašin je Simin sin. NE PADA IVER DALEKO OD KLADE. To je četnička i zločinačka porodica i sramota je da on predstavlja BIH.
Pa zaradi majo čengić novaca, vidi kako radi sanela
Idi Vule u ložače,ionako se ložiš kao mrki ugalj ;-)
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts fan page za pipu! BiH4EVER