Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno, sramota me pojedinih komentara... Mahire, svaka ti čast, da je više muzičara kao što si ti, a manje komentatora kao što su na Klix-u.
Lijepo je vidjeti da i danas ima mladih ljudi koji slušaju Šobićevu muziku. Nažalost takvih je vrlo malo i za njih su rezervisani mali klubovima, ali zato ZMBT, Miligram, Aca Lukas.....pune Zetru. Kakva država (a nikakva je) takva i omladina.
Sjooo Maše, nije bilo večih pentagrama?
@Roker Ne s.e.r.i nafuraniče na metal.Garant dr.kaš tu svoju gitaricu po svojoj sobi na SX pojačalu od 10wati. Kad bi nešto uspio i da zaradiš sviranjem onda bi možda i shvatio poentu svega...
Ne moras da punis e-mail ,ostavi nik,komentar,upisi sifru i salji.
Kako se ovdje ostavlja komentar a da se ne popuni polje "e-mail" ? Je li to privilegija administratorima kao i odredjivanje koji ce komentar imati like-ove i unlike-ove i tako odrediti u kojem smijeru ide "demokratsko" izjasnjavanje citalaca?
da si pravi roker znao bi da su najveći rok muzicari odavno mrtvi, pa je jedini nacin da uzivo slusamo njihovu muziku sveden na "tribute" da ne govorim o tome da i ove zive vjerovatno nikada necemo vidjeti u nasoj drzavi
@ @sarajka Koliko znam doticna kafana uredno izmiruje svoja autorska prava drzavi, a ulaz na ovu svirku je bio besplatan... Ovo je bilo u čast Miladina Sobica kojeg, na zalost, nove generacije skoro i ne poznaju... Nego, bilo bi lijepo da i njega jednom pozovu, kad se oporavi...
Mahir,ne Mahir, svejedno ko se time bavi ali glede Miladina Sobica potpuno se slazem sa komentarom prethodne replike vezanog za pomoc Miladina Sobica. Mislim da je ovo slucaj za nase vajne zastitnike autorskih prava. Bilo bi humano a i legalno da covjek cije su pjesme iskoristene za povecanje prometa neke kefane dobije ono sto mu po zakonu pripada na ime autorskog prava.
@Roker: Da li si uopće čuo za dotičnog Mahira Bajrića prije ovoga? Momak nije `tezgaroš`, i pošteno radi svoj posao. To što se tebi to ne sviđa je tvoja stvar. Momak ne krade, znači časno zarađuje svoj novac, a to što je tržište naše bosansko takvo kakvo jeste da će on prije zaraditi na ovakvim svirkama nego sa svojom muzikom nije do njega, već do `publike`. A ne postoji častan i nečastan posao, posao je posao. A što se tiče novca, mislim da ni u najavi nije pisalo humanitarni koncert za Miladina Šobiće, već Tribute to...
nikad čuo za ovog miladina a to mi je posao...:(
UH, nemas pojma kako si me nasmijo, svaka cast
Da li je zarađeni novac uplaćen Miladinu Š. koji se trenutno nalazi u jako lošoj finansikoj situaciji ili je podjeljen između vlasnika kluba i ovog izvođača tuđih pjesama? Stidite se!
Hajde ti meni reci jesam li ja nešto pogrešno rekao? Ali to fino argumentiraj. Ne mislim samo na ovog dečka već na sve one koji po kafanama sviraju tuđe pjesme i tako zarađuju umjesto da rade nešto normalno. I taksist i konobar je časniji posao od ovog prostituisanja!
Kada će se ovi tezgaroši koji zarađuju na tuđem znoju konačno zabraniti? Jad i čemer muzičke scene u BiH!!!
Jos samo da ste bili malkice tisi, jedva sam zaspala koliko se culo iz Johnny a,