Komentari (714)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dršte se vi one: "Ko pjeva zlo ne misli.", Ne dira me lično lik, lijepo pjeva, mnogo ljepše od mnogih današnjih "zvijezda", neka fura svoje ako mu godi. Podrška od mene.
Vasa mrznja kad bi se pretvorila u energiju mogla bi osvijetlit planetu cijelu planetu zemlju...
Nije da baš mrzimo, više nam je bolesno, odvratno, nenormalno i diže nam se želudac od ovakvih spodoba .
Voodooo ^
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd' Vrećo, meć'o -men' ga ne meć'o NEGO:
Ovako izgleda "majorizacija Hrvatskog puka" u BiH - just kidding, ovo je bogacenje "poglavnika" HDZ-a BiH: .ba/clanak/135178/sve-vile-bazeni-i-stanovi-dragana-covica-on-ne-kupuje-nekretnine-nego-mu-ih-masovno-poklanjaju Eto, pa vi recite da poglavnik Hrvata nije ugrozen! Sve po zakonu, pomogla mu bratija na federalnoj i drzavnoj razini...
Bozo Vreco je fantastican umjetnik . Za nase okolnosti cudan i mnogo hrabar ali zbog toga i cjenjeniji kod onih koji vole i razumiju razlicitosti.
CUJ ......HALJINU.....PA JOS ZELENU.......IDI BOLAN U BEOGRAD PA TAMO PJEVAJ .....
haj sve, ali sestro što li haljina do poda u ove vrele dane
kako se neko može oduševljavati ovim "stvorenjem" cccc
PEDERI JARO MOJ
Meni je pravo drago o nisam normalan, pa u ovoj spodobi vidim nesto sto nije zdravo, a svi ovi koji su normalni I razumiju se u umjetnost I sevdah nek im vreco bude uzor djeci, a sutra mozda I snah
Vi koji podrzavate ovo momka koji sigurno ima neki poremecaj i koji je privukao paznju s tim da se oblaci ko zena samo bi vam nesto pozelio. Dabogda vam djeca licila na njega i slijedeci put kad dodje u sarajevo bice mu pripremljen docek ko sto je bio pripremljen za neke ostredne pjevace
Ne svidja vam se to a da vam djeca lice na ovog "umjetnika" ?
Malo je bzze sto je sevdalinka narodno blago, a on ima malo senzacionisticke nastupe, a narodna ku;turna bastina ne bastini bas mnogo transrodnih likova. Fin ima glas i sve, mada mene malo boja iritira, al to je do mene.
A dobro rat nas je unazadio prijatelju vidis koje su poslijedice
Nije rat bio u Austriji pa imas isto takve likove svuda. Kad je u pitanju BiH, dio Srbije i Hrvatske, sevdalinka je mozda i najjaca spona medju narodima.
Toliko homofoba i prajucerasnjaka na jednom mjestu. Sta li to govori iz vas? Zavist? Ljubomora? Ili jednostavno mrzite - bila to druga religija, boja koze ili generalno izgled? Bozo je jedan vanredan umjetnik, pametan i elokventan, nadaren i hrabar. Treba stisnuti u ovom mrkom vilajetu pa pjevati sevdalinku u Sarajevu u "haljini", a uz to se zvati Bozo. Ali bas zato ga ja volim! I zato mu je BKC bio pun tankocutnih dusa koje gledaju i slusaju srcem. Bozo je ona trvka koja nikne u pustinji, dokaz da u ovoj zemlji uprkos ovom neznanju, zatucanosti, nekulturi i netoleranciji ima dovoljno ljubavi i ima dovoljno i onih drugih, koji zele zivjeti u miru i uzajamnoj toleranciji i jednotavno uzivati sto ina jedan Bozo koji prkosi svin konvencijana i javlja se u vrijene kada je sevdalinku zamijenila turbo-trash-porno bljuvotina! A vi jucerasnjavi zavucite se u svoje jazbine i ne trujte svijet oko sebe. Teski ste i sebi i narodu i Bogu.
Ja se bojim za buducnost kada vidim svu ovu iracionalnu mrznju bilo zbog Boze ili necega drugog sto ljude cini
Covo, ne znam da li su ti objasnili prije nego sto si dobio internet da velika slova na internetu tj u komunikaciji putem interneta sugeriraju vikanje. Iskljuci caps lock, nervira(s).
Safet, Zaim, Himzo i dr. vrhunski izvođači sevdalinke nikada nisu nosili haljine.....
Bozo se fura na Conchitu Wurst. Ako pjeva sevdalinku ne mora znaciti da je i normalan. U to vrijeme nastajanja sevdalinke bradonje nisu nosili suknje. Pa onda se svi kao on mogu vaditi na to ' to je umjetnicki '. Eh pa nije umjetnost biti lud.
Neka mi neko zaista objasni koju konekciju, simboliku, ili kako god hocete ima kada muskarac obuce suknju i uz to ima bradu i pjeva sevdalinku. Mozda sam glup ali sevdalinka govori o ljubavi, normalnim ljudima i dogadjima iz proslosti. Sadasnja asocijacija je muskarac nosi suknju, pederluk? Muskarac izvana unutra zena? ili obratno? Molim vas umjetnici objasnite?
Mrš, mrš i mrš, hebem ti mater mostrumsku, pedersku! Zabranite cudovistima medijsko eksponiranje
Pročitajte, nećete se pokajati. Bošnjaci, probali ste da na udaren šamar okrenete drugi obraz, probali ste da na šamar odgovorite šutnjom, vidjeli ste da ne vrijedi, ovo da su uradili nama, na nekoj p*avoslavnoj bogomolji bi već bili razbijeni prozori, njihovi grobovi bi bili napadnuti, njihovo ljudistvo bi bilo napadnuto. Isto su ovo nama radili, napad na nas, na naše objekte, sve dok nismo počeli uzvraćati. Za jedan razbijen izlog, bilo je razbijeno po 5 s*pskih glava, izlog ne boli, a razbijena glava itekako boli. Njihovi grobovi su služili za vršenje velike i male nužde, popovi nisu smjeli prijavljivati jer su i samo znali da su k*stili genocidne četnike kad su išli da kolju po Kosovu, mi smo se riješili s*ba (pacova), ako te s*bin četnik udari šamarom, ti njega moraš metalnom šipkom po glavi, jer ako ne uzvratiš onda udara pesnicom i na kraju metalnom šipkom, moj savjet. Es-selamu Alejkum
Kako ti se bolan da na sabahu pisat ove gluposti matere ti, idi popij kafu i ne zaboravi lijekove.
ko si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)