Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik jede estradu
Al fakat. Ja ga ni očima ni ušima ne mogu, al jede fakat.
Pa onda opet pitajte “koliko je uzeo para od grada sarajeva za novogodisnji koncert”... a niko nije to isto pitanje postavio za colu... dakle u saraj mahali je problem sto je nas a uspjesan
Svaka cast Dino, nas je mentalitet takav, da ce ti nasi ljudi oprostiti, kriminal, ubistvo, pljacku i sl, ali uspjeh nikada nece. Hvala ti sto nas predstavljas u najboljem svjetlu. Kao i sportisti, ti si takodje jedna od licnih karata nase zemlje...
Dino je legenda za sva vremena
Migu da ga mrze ili da vole ali da ga ignorisu to nikako,bravo kralju
dino meche nevadi
Kapa do poda, volje li te ili ne!
Naš hadžija.
Puno ti srce kad ga cujes negdje van bosne :)
sampionski
I ovaj put je prosla prica kako nesnosno pati kada nije u Zadru, kako ga nevidljivi fluidi vezu za Zadar, kako je isao u Peru po ideje i da mu je i tamo Zadar bio u mislima...frajer gazi estradu k'o vlast narod haha....ne gotivim ga ali svaka mu cast.
Sanjao je divan san...opet!
Samo jos jedna u nizu nenadmasnih zvijezda legendarne sarajevske muzicke skole. Ima svako svojih musica, ali Dino vise cini za promociju BiH nego cijela armada politickih smetljara koje mi hranimo iz vlastitih dzepova.
Jesu li ga vrijeđali ko i kosarkasa Musu?
Tooo dedooo
Pi zdokan koji upravlja amusom.
Čovjek jebe gdje god dođe
Kad ce malo skoknut do Beograda da odrzi koji konceet, u kojem kako rece nece pjevati nikad makar mu za hljeba trebalo. Ocigledno mu ne treba za hljeba vec za nove vile, bazene i tako :)