Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bombone su isle ko djeca iz skole
Partija bila boli glava,svijet pozitiva,bobe extra.muzika nikad bolja u zvotu,tech house progresiv cijelu noc,nema usranog gete i getica,sisa i guzica da se upisas i useres.bravo,bravo.
ZlaTu republic!
Ja živim nekih 15-tak kilometara udaljenosti od mjesta gdje se brodolom održava, i oko 2 se čula tako glasna muzika bas pogotov, da se nije moglo spavat, a nebo je izgledalo kao da gori. Stvarno neprevaziđen dogadjaj ove vrste, jest da se potroši ali nije za žalit, život je jedan i treba uživat
Skup alkoholicara i narkomana :)
beng80 sine moj