Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A TI "SILLCUNT" sta se furas da si neki partijas sta mislis ako si sluso carl cox-a ili nekog drugog dj-a da si MANGUP
interesuje me zasto chris liebing nastupa u ARION-u kada je mal prostor za takvog dj-a
vi ste svi budale u bosni izidite malo u svijet izvan dosadne bosne pa bih vidjeli kakve su parties i muzika u drugim zemljama........LOVE BOSNA but.......BORED OF IT
Nema blema buraz,,tu sam da pomognem a ne da odmognem :)
ej hvala ti za adresu
Evo gdje mozhete pogledati slike s'Loop-a http://www.partyloop.org/4images/categories.php?cat_id=68 www.raveri.com
Lady,,samo kazhem da ako party bude losh,to chuvam za sebe a u javnosti kazhem da je party proshao super.Zhivimo u takvoj sredini gdje se najgore stvari prepisuju upravo tim TECHNO-PARTY-ima!!!!
sto se ne slazes?pa treba reci da je bilo super ako to nije,jer je rijetkost da bude bezveze!!!
tuba ne slazem se s tobom u tom dijelu da kazes da ti je bilo dobro ak nije.
Tuba druze slazem se s tobom!
Ma lady,,mnogo mi je zhao ovako kad se bez potrebe svadjamo.Ovo treba da se shiri a mi svi da pomazhemo BiH_Electro_Music_Sceni.Da sve to raste i da se usavrshavamo,a drugi neka nas ocjenjuju,,,ja sam eto uvijek pozitivan i kad mi se neki party ne svidi ja kazhem,,Joj,super mi je bilo",jednostavno necu da nashi protivnici osjete ikakvu NEGATIVU o meni i o party-u.
tuba mirotvorac :)
E sad vas VOLIM :),s'obzirom koja smo VELIKA IMENA do sada slushali i gledali u nashoj Bosni i Hercegovini,trebamo biti ponosni pa da smo ih gledali i slushali u nekim napushtenim rudnicima (JAMAMA). S R E T N O!!!!!!!
onda imamo dogovor.