Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambition makes you look pretty ugly Kicking squealing Gucci little piggy
to ovi što ne znaju pjevati uživo pa kradu pare na cd-ovima. jel baš mora da živi u vili? kvalitetni muzičari jedva preživljavaju od muzike.
Kako ba ne znate jeko Lilly, pa ona i Beyonce su Žene Godine. Ej godine ba, ne hefte. Zasluženo, naravno.
lili necu tvoje pjesme nikad skidat ne sekiraj se
To je nama naša borba dala, da skidamo sve s interneta. Plus što mi vjera zabranjuje da plaćam za robu koja dolazi u elektronskoj formi.
HA, zaustavit oće, oće kad i pirate bay potpuno utihne. A ko vodi kampanju, nikad čuo, malo im para pa fol ne mogu zaradit kriv im besplatni download. Ko ima love ne buni se. Štaš svak bi da pjeva.
Pohlepnim milionerima poput pjevaca nikad nije dosta para. mamu im nata.karim
a kako se to skida ?!? ne kontam!!!
Lily who?
A zar neko uopste i skida njenu muziku s neta?