Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bavrka znam za tvoj porno uredak. Pozivam ko zeli da stupi u kontakt oko prodaje uradka: [email protected]
Evo ja sam sa Balkana i ne znam nijednu pjesmu od ove neprirodne pjevacice.Sva zategnuta, da nije plasticni opercjija, pitala bi se kako bi ona izgledala prirodno u toj dobi zivota.Od vasih zaradjenih para, koje dajete za njen izlazak sebogati.Da li je ta zene ikada ista ucinila za vas?
ne poznavanje nijedne njene pjesme je uistinu čudno, kao i pitanje da li je ta žena ikada išta učinila za vas? čovjek bi pomislio da ona ima obavezu da to učini. jedna lijepa pjesma od brene https://www.youtube.com/watch?v=kmp6jD_1Pdg
Lijepa ana pravo
@sara1 a dobro
Lijepa je, nema šta, ali previše izvještačena i pekava za moj ukus.
Ovo na 2:32 Čedomir Jovanović?
bravo haris, izvrsna režija spota i sama pjesma je lijepa, bravo peđa. greška je što ovu pjesmu pjeva lepa brena. njen isprekidano gugutajući glas se nikako ne uklapa u tok i poruku ove pjesme.