Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka mi neko objasni kako jedan od organizatora ovog što će se desiti u tri dana a dešavalo se i proteklih godina ne izlazi iz džamije kralj fahd.naravno mislim na poćka može li to jedno sa drugim?
zato sto je pocko najveci smrad u gradu i lopov
Bezobrazne cijene. Ako već stavite ovoliko skupe karte snizite cijenu piva. Ipak je festival. Ne može biti skuplja tu nego u pubu, kafani...
@OptllI Do sada sam išao ali ne vjerujem da ću ovaj put. Bezobrazno.
pa ja ove parmake ne bi sluso da oni meni cvaju daju a ne ja na njih pare da trosim mrs ba
Jadno da ne moze jadnije hahahahahah al sta ocekivat kad te hallo sponzorise
Ne bih se cudio i da stave cetri kerme za cijene piva, koje naravno ku*cu ne valja, je*o im Kiril mater.
ko je dejan petrovic?
POCKO JEBBEMO TI MAJKU
Sad ce dežurni gofnari zelembaći da njajuKe kako je alkohol grijeh itd. Apriori vam se svima koji se tako budu oglasavali pošampi u stau smrdljiva zatucana.
Stipu alkohol izvodjaci ocaj
Ove godine su toliko jadni da nemam rijeci, prosle godine bio Zoster, Sars, Prljavci, Gobac, Kultur shock uz kojeg se mogla sutkica napraviti, ove godine em papci digli cijene, em izvodjaci rinaka, mogli su barem neke Metalce dovesti da se barem raja izivi ako nista, plus je pivo ocajno.