Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel je marno u backstageu
koga ovo odusevljava vise ,dva fosila
Šta reći, sem poloneza u staračkom.
Ja.mislim da ju je Čola oder'o k'o beba zvečku !
Klix je postao najveće sranje od portala...ima već dugo vremena!!!
Njih dvoje da naprave duo, zvali bi se: Napirlitani fosili kesha, viagre i jugonostalgije.
Star se curcic pomamio
Brena Bosanka i Čola Sarajlija, znači SR i HR truba
Zasto je pokazala nogu stara nakaza ?
andergraund
pjevati po planinama u tim godinama i sa navodno velikkim bogatstvom. Logicnije je da su Cola i Brena Odmarali na planini i da su vidjeni na necijjem koncertu.
Žao mi što se i Čola prepustio kiču i neukusu. Sreća ne dadoše mu Šestoaprilsku nagradu, time bi nagrada dodatno devalvirala.
gdje zivi Colin amidza ?
nije da mrzim ali da nije bilo rata, da je ostala relativno velika drzava Jugoslavija, sa normalnim tokovima u muzickoj industriji ovi i svi drugi metuzalemi bi odavno bili smjenjeni prije 2 generacije
Fanovi su vrištali