Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba kakvo Bijelo dugme.. Brega sa Dugmetom je bio predgrupa Pruplsima, zajendo sa SMAKOM, 75-e u Beogradu... Igrali Brega i Točak zadave.. Točak zada, ovaj ponovi, par puta.. Odsvira Točak ULAZAK U HAREM, Brega ponovi.. Točak pop.i.z.di :), izadje na binu i odsvira \'\'IZLAZAk IZ HAREMA\'\', znaci note odsvira naopako... Brega smao spusti gitaru.. :D Purplsi sat vremena nisu mogli od stida izac na binu.. Iza toga su i raspustili pola benda, je.b.al.i menadjeru ma.j.ku, govoreci: Ko je ovaj lik? Gdje ces nam njega dovest kao predgrupu, mi smo njemu trebali biti predgrupa i sl... Znaci TOČAK je b.o.g... B)
Bijelo dugme je bolje porediti sa Samirom Mujagićem SMS-om umjesto sa Smakom.
Zalosno je sto nemamo kvalitetnog podmlatka da zamijeni stare ekipe, nego se oni moraju vracati na scenu da bi koliko toliko razbili monotoniju zvanu turbo folk. Samo naprijed
SMAK BEZ ORIGINALNOG VOKALA BORISA ARANĐELOVIĆA JE KO AUTO BEZ TOČKOVA.ČUO SAM DA JE NEGDJE U HOLANDIJI I DA SE BAVI ENTERIJERIMA.
Steta sto nema ni Borisa a ni basiste Zorana.To bi bilo vec nesto. Sve moze biti i proci jedino je Smak neponovljiv!
u clanku se ne spominje legendarni vokal Boris Arandjelovic
SSSSSSSMAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKK pravi sastav
Smak forever!
rokenrol se vraca SMAK ROCK BLUES