Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miki poooznati cetnik, bio i ostao,...
oni koji vole muziku će doci ... pametni ljudi preskoce ono što im se ne sviđa ... ko ne zeli preskoci ... a frustracije kući ostavite ...
umije li iko ucutati i doci na koncert ukoliko voli grkinju ... ukoliko ne voli ...mars odavde :)
PUA DEBILI!!! Miki GIGANT!!!
Stvarno je mjerodavno imati u cv-u koncerte po SSSR-u :O) jao smijeha ovoga. Mora da ga je partija poslala kao i Indexe na kraju krajeva koji su skoro cijelu karijeru bili festivalski bend, zalosno. Zivjela zivjela zivjela yugoslavija, zivjela zivjela zivjela neka cvijeta, zivjela zivjela zivjela yugoslavija, zivjela zivjela ljubav cijelog svijeta...Fuj koja odvratna propaganda i kao sto vidis sjecam se svega i znam vrlo dobro o cemu pricam i sta je sazidano a sta sruseno!!!
Hej Miki, Miki tako ti Alaha dovesces na Miki do prosijackog stapa Ovako, a ti sto nesto iz knjiga prepisujes \"Svijet pocinje od mene .....duhovni bogalj\". U biti duhovni bogalj si ti, jer se pravis ko nesto pametan/pametna. Svijet naravno da pocinje od tvog, mog rodjenja ili bilo kojeg drugog, ono sto je bilo prije naravno da me ne zanima, priblizno jednako i za ono sto ce biti poslije tvoje, moje ili bilo cije druge smrti. Miki je istrosena stara fukara koja je izgubila glas, kome trebaju staracke glasne zice? I ko ce mu doci na koncert? Svijet dakle pocinje od nas. Zasto bih ja bio duhovna bagra sto ne znam ni jednu jebenu pjesmu ovog manijaka? Zato velim, duhovna bagra si ti sto prepisujes knige.
po tome sto je 70ih bio najveća muzicka legenda na prostoru ex yu, pa i sire ukoliko se uzme prostor SSSR-a, na kojem su on i Indexi harali...Svaka cast za Panta Rhei..
PO cemu je ovaj debeli krmak legenda?? Daj, urazumite se!!!