Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gleaj merlina jes propo
je ko on?
@lyon57 ma papak neopjevani SDA BALEGAR LATIF ROCK STAR 😂
Šta je hejtera na ovom klixu to je čudo. Da je kojim slučajem ubacio koju gologuzu tzv starletu svi bi rekli da je dobar, ma šta dobar najbolji. Malo je ovakvih muzičara koji u ovim vremenima drži do dostojanstva, kvalitete tekstova i sveukupne prezentacije dobra. Nažalost mi kao narod ne kužimo da nam loša muzika nesvjesno uništava društvo ... Bravo Latife !!!
Na šta je proPalo Narodno pozorište?
jeko ovaj lelemudan
Čuj dali mu Narodno pozorište... aferim.....nivo mjesna zajednica....:(
LATIF ROCK STAR 😂 jos jedan DISKO HODZA i SDA UHLJEB, a vrhunac ce biti kad snimi duet sa visočkim slavujom ARMINOM MUZAFERIJOM jos jednim SDA UHLJEBOM... kako smo nisko pali nekad smo znali iznjedriti ČOLU BREGU TIFU ŽERU itd itd a sada kojekakve disko hodze i bube koreliji i slicni ruralni BALEGARI
@Derim I Šta čekaš?Deri ti!Il' ko Tifa za BG! Latife imenjače aferim ljudino!
Disko hodza ...dobar hahaha
Gleaj merlina jes propo
Gleaj merlina jes propo
Who the fcuk is Latifaga?