Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma njemu je droga mozak pojela
pokucao jehovin svjedok muji na vrata, i mujo ga pusti u kucu.sjeo ovaj na kauč i šuti..pita ga mujo sto suti, a ovaj ce: zbunio sam se jer nisam nikad dovde dosao..
Da li svi Jehovini svjedoci dobiju sidu ko Prince i je li i taj Jehova gluho bilo LGBT populacija ?? Dobro bi bilo provjeriti da li je i onaj LGBT imam iz Australije Priceov friend na Facebooku ! Onda bi to bilo jedino istinsko međureligiono internet vijeće za MIR ! Peace Brothers !
A kao Jehovin svjedok nije htio uzimati lijekove, spekuliraju tabloidi, pa je zbog toga sada mrtav. De znaj...
Da mi je biti uporan ko ovi Jehovini svjedoci gdje bi mi kraj bio.