MTV "Best Adria Act"
0
Laka preuzima nagradu u Liverpoolu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboravih jos da dodam. svaka cast laki na uspjehu ali nemojte nama ovdje prosipati kako je on neki super muzicar i pjevac. gledao sam ga u koloseumu i osim sto se kreveljio po bini i pricao viceve nista nije pokazao. ipak je ovaj grad vidio puno bolje i zasluzio bolje. napomenucu samo indexe, ambasadore, dugme, pusenje, elvisa, jabuku, orkestar, bombaj stampu, vatreni poljubac, formulu, top, colu itd. mozda je ipak danas sve u marketingu ali to prodajte nekom drugom.
cuj ovog iz dubaija, jesi ti ba normalan? o kakvim ti kotlinama pricas? bojle da se nisi ni javljao. ima posla i kod nas, mozes se zaposliti da ga faflas laki, 50 maraka za pusenje. nije lose, ako uzmes da mu ga popusis dva puta dnevno. i ne seri iz dijaspore, oca ti. pun mi je kurac ovih dijasporaca sto nam kao otvaraju oci jer mi smo zatucani i zaostali u bosanskim kotlinama.
Ma vi Sarajlije mrzite Laku jer je covjek iz Gorazda a ne Sarajeva. I zato sto bez problema izjavljuje da mu je super u Beogradu i Srbiji. Da mu je super u Banjaluci i da je sretan sto je svirao tu. A mi ga bas zbog toga volimo! Sretno Laka.
LAKAAAAA CAREEE
da se i ja javim iz \"dijaspore\"... duboko u govnima, jal\' vi svi tamo, jal\' ja \'vamo bogu iza tregera...morao otici jer nemogadoh da sezaposlim tamo... ali, opet ne mrzim sebe i to odakle sam. a koliko mogu primjetiti, to je osnovi problem napacenih djevojcica i djecaka tamo. izadjite malo iz kotlina bosanskih, pa onda serite. nakon duzeg vremena, mozda, iz drugacije prespektive napokon skontate koliko je divno mjesto iz kojeg poticete. ne svidja mi se Laka gotovo nimalo... ali to nije razlog da serem po njemu i njegovom radu, kakvom takvom...radu koji, ipak ne zagadjuje medijski prostor kao neki drugi. Ustvari, jebe mi se za Laku i Mirelu (kog god da je ona). Zato Damire, napusi se Drine sarajevske, i to s Denifine filterom
Goc ne seri! Ocito si ili Laka ili neko iz te Fabrike ili supermarketa. Providan si.
Damire moj dobri, ja mislim da ti imash nekih nerazjahsnjenih problema s Fabrikom i Supermarketom :) Ljudi rade svoj posao ali iskrneo ti budi josh nisam vidio press release u kojem se poziva na glasanje smsom kada postoji super opcija glasanje putem neta. Stoga, pusti nas da glasamo ne zato shto ce Laka primiti nagradu tamo, ni zato shto ga jedva chekaju nego shto je nas. I to je, pokazalo se ovim rezultatom, dovoljno. Nemam veze ni s jednom ni s drugom agencijom pa opet pokrenuo sam grupu na facebooku kojom se pozivaju svi da pomognu Laki da ostvari extra uspjeh u ime svih nas. Ja to tako vidim. Vjerujem da nam treba malo vishe pobjednichkog mentaliteta a malo manje \"joj crnjaka, odron, nidje veze...\" priche. Pozdrav i svako dobro ti zhelim
kome se ne svidja neka odjebe... procitaj i mars dalje...
@ zirant da ti nije puna guzicamozda???
Njemu treba dati nagradu za narkomana godine ali...eto opet nas je pa kakav je god...
Laka i Mirela su sranje. Laka mi je bio ok prije kao nezavisan dok ga nisu cesto prikazivali, a sad mi je pravo dosadan postao jer tek sad vidim koliko je zapravo NEINVENTIVAN. Mirela isto, sranje i prdimahovina, wanna-be, daj da se priljepim bratu dok je poznat pa da i ja malo budem poznata. Mozes ih gledati 5minuta, a onda shvatis da su fuj i pravo dosadni, papci koji prodaju maglu, koja nakon 5min maximalno gubi svaki interes gledaoca, a pogotovo slusaoca. A ova kravetina debilna Vesna Andree Zaimovic samo gleda kako da preko stela svoga muza gradi svoje ime i ispada satro neko i nesto. Mislim, svi znamo dobro ko je ta neuroticna zenturaca za koju sva raja njenog muza kaze \"Boze sacuvaj ublehe i psihopate\", koja dobro zna kako nasteliti glasanja i koristiti stele svoga muza. Sve je ovo zasluga Supermarketa kao agencije i njihovih stela i para, kakav Laka, kakvi bakraci. Mogli su uzeti i Izzonija i prodavati nam i s njim muda pod bubrege. Lik je barem originalniji od ovo dvoje papaka koji glume artsy fartsy duo. Presmjesno.
daj damire ohladi, do sad su se gurali razni deenovi i feminemi i bla bla.. u tom pogledu Laka je pravo osvjezenje i po talentu vise nego vrijedan paznje. njegove pjesme sigurno imaju dodanu vrijednost, a sad ako ti mozda padas samo na Harijeve Lejle to je drugi par rukava.
BOSANAC ti moras u skolu. Polupismen si da ne kazem nepismen. Idi kod efendije Cerica i reci mu da hoces u skolu...poslace te na Alipasino u djamiju da ucis...hajde golube nas hajde.
Laka = RETARD Tipicni izdanak poratnog umjetnika na baterije.
ma nemate vi veze o zivotu