Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, ovo i može bit interesantno i \'originalno\' al dječici od 12-14...
Jer ja sada volim vješticu na metli, sve druge žene sad za mene su rahmetli
Laku možemo voljeti ili ne, ali jedno je sigurno, kad slušam njegove pjesme nekako mi popravi raspoloženje, vratim se u djetinjstvo, osjećam se djetetom opet, bezbrižno i veselo. Ne znam jel i ostali imaju takav osjećaj, ali ja da : )
Popushii ga Adnanu Sharanu HA JA!
Aha, naučio bit duhovit od Adnana Šarana kod kojeg je stanovao po dolasku u Sarajevo, inače je lik krampa, dosadan do bola...
@bistrik koji si ti isfrustrirani sovinisticki idiot. prejudiciras da je laka peder, pa bi, u istoj recenici, sa njim, imao malo oralni seks. sta to govori o tebi? (govori da si latentna pedercina-da se ne mucis) pjesma je odlicna, a spot je kao i drugi lakini spotovi-pravo umjetnicko djelo.
Brace yourselves, the shitstorm is coming!! -.-
Kako je dobar! Laka super si!
ovo je totalna budaletina i pedercina je.b.e.m ga u stau
morate priznati da je Laka neizmjerno duhovit lik,nikakav pjevač to je jasno,ali jako inteligentan,jer ovakve stvari moze raditi samo inteligentna osoba,biti popularan na osnovu ljudske gluposti
Laka ko Laka, extra!
Kriv je golub pismonosa, golub mira i ujedno unutrasnjeg nemira.
Jad i chemer !!!
Teško da u BiH postoji veća papanka od ove Lakine sestre...
al heklano je najbolje ;)
U2 1987 Where The Streets Have No Name Toliko o orginalnosti... http://www.youtube.com/watch?v=3FsrPEUt2Dg