Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka je umjetnik, daleko ispred vremena i jos dalje od prosjecnog mentalnog sklopa ovih prostora.
Odlican i spot i pjesma! Bravo!
Ja mislio bas nesto novo...kad ono stari izricaj...
Kako bi bilo drugačije nego genijalno? Bravo Laka!
Laka realno pjeva mada ne volim nikakvu vulgarnost. Omladini topla preporuka, ženite se i udajite maximalno do 25 godine i minimum dvoje djece. Sav provod, kafane i skakanje su jedna velika prdimahovina.
@carsija_ner pa kad bi omladina imala mogucnosti za to bilo bi ok...a ovako ko to ima siguran i dobro placen posao i uz to jos stan ili kucu do 25-e....malo ko...samo babine sinove i kceri...
cool
Lako je pomjerati granice kad ih nisko postavis. Salim se. Dobri su Laka i Mirela za lokalnu pricu.
Ma unikatno u drugacije od svih ovih Dubica, Gotiva, Dejana Milicevica i ostalih sranja.
Realno, zivotno, istinito i upecatljivo. Svidja mi se.
Laka u svom stilu, no copy, bravo majstore, nisam neki fan tvojih pjesama ali si original pa te zato vrlo rado poslušam.
Zanimljiv lik. Ko bi rekao da je u 6. deceniji.
Vrh
U ovom sivilu i jadu od države gdje živimo, oni su među rijetkima koje prevazilaze okvire ovog crrnila, svaka im čast, a mi ostalo nastavimo da se trujemo nacionalizmom
Ostari pjevač Laka, a ne nauči pjevati.
Jedini pravi umjetnik u BiH.
Koji moraš biti debil i slušati Laku i sestru mu.