Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad davno Laibah je prezentirao govor Milosevica na Gazimestanu, umixan sa ostalim diktatorima. Ko je to skontao i malo razmislio više mu nije trebalo. Danas su po meni naj direktniji protivnici diktatura i fasizma. Oni koji su ih slusali prije rata nisu postali ni ratni zlocinci ni koljaci. Oni koji su slusali kojekakve slavuje i druge pjevace samoglasnika su se baš potrudili da ih istorija zapamti kao kreativne ubice i retarde.
Mina Spil
kak se ova riba zove sto pjeva na pocetku
LIFE IS LIFE
Laibach je bio proganjan za vrijeme Titove diktature, ali u S.Koreji su dobrodošli! Pa sad, ko je veći diktator?
Jednom rece Dzoni "Himzo Polovina, Safet Isovic znaju pjevati, Laibach ne zna pjevati" Ali zato obuku nacisticke uniforme pa su kontroverzni :-)
Znam. Ni Sex Pistols nisu znali da pjevaju, a imali su poneku dobru stvar :-) Nije sve u pjevanju, ali nije sve ni u "sokantnom" nastupu. Dzoni je muzicar starog kova. Nije imao stomak za "performanse" nego za konkretne stvari. Izadji na binu, sviraj i pjevaj, ako znas. Ako ne znas, ozeni se, zaposli u nekom preduzecu i ne izvodi bijesne gliste. Ali niko od netalentovanih ga nije poslusao :-)
U pravu si Sandzo. Ima puno napronih ljudi i umjetnika. Svijet je pun gada, krstenog i nekrstenog :-)) Meni je Slovenija samo Lacni Franz, Buldozer, Pankrti i malkice Miladojka Youneed. Mogu bez ovih "kontroverznih" muzicara. U to ime evo ti jedna od brace Janeza. Poucna je i mislim da je prava pjesma za tebe. https://www.youtube.com/watch?v=NYVytolhR1M
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Life is Life pyongAng remix