Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma super si mu odala počast,nema šta..eno i roditelji mu skaču od sreće zbog tvog odavanja počasti.. takve sp.odo.be i pune djeci glavu glupostima pa se onda ub.ijaju, divne uzore današnja djeca imaju- nekoga ko ih naziva čudo.višt.ima.. i pjeva o satanizmu jer je to kuul ... fuj!
Tebi je izgleda ponovo kisla gl00va
@meli glupa si pozz
Od 7 komentara, samo je \"lejla\" rekla nesto normalno i primjereno. Ma sta komentarisete kad nista ne razumijete?! Zasto uopće čitate članak o ovoj ženi, ako vam je toliko odvratna. Svakako niste dostojni ni da čitate o njoj! RESPECT!
masonska k.u.r.v.a. wisey_aka_wise_guyy
mogu mislit, presrecan je.... bas super poticaj za buduce samoubice... fakat ima bolesnika koji ce kontat da je ok ubit se da ti ova nakaza od \"pevaljke\" posveti pjesmu
respect
glupi ste
eh to njemu sad puno znachi, sad se usrecio ...
ub.ij se i ti i učini svijetu uslugu