Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva god da je svjetska je zvijezda,kao i mnogi prije koji su nastupali u ZG i BG a kod nas se trijumfalno vraca Nermin Puskar sa VELIKOM turnejom u tri grada. a mozda i Bajaga opet dodje,ili recimo....hm...Ceca? a,pa da,ima i Cubismo,18. put u Coloseumu ove godine...Letu Stuke jubilarni 30. put..itd...
Jel to ona sto nosi koline konzerve u kosi ,dobro pjeva ko volinek izvoli
ja sam cuo da nam u nasu metropolu teheransku \"Seher\" dolazi Burhan Saban i njegov orkestar. Jedva cekam. Dolazi privatnim avionom, karta 4000€ ako si pogani bosnjo tj bolesnjak.
haha.. extra stari..ko zna mozda se ode :D :D hehe jer tad sam potpuno slobodan od roditelja ..faxx :D :D :D
bas mi je drago evo srce mi ko svjetionik
da Mesija dolazi, pa hajde... ali ko je pa ona.!!!