Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam živio do rata u Aerodromskom naselju, chettnici upali u maju a moju susjedu od 14 godina i njenu majku "nabili" na transporter , silovali i pjevali. One su preživile rat, ćerka se objesila 2001 godine u martu.
Jao majku im psihopatsku... Sjetite li se ikada icega imate li 0,1% griznje savjesti monstrumi jedni? Ako su to cinili pod uticajem droga trebali bi imati, al ako su cinili ciste glave onda su stvarno najveca bagra i najgori ljudski sljam sto postoji na planeti. Cak su i nacisti humaniji bili.
@ ko ima dobre zivce nek pogleda sudjenja za Focu,Zvornik i Visegrad, to je klaonica bila, masovna silovanja djevojcica,bacanje u drinu ako od toga covjek ne poludi nece nikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba kazniti sve siljovatelje ovih ratova iz 90'tih. Nije važno da li je srbin, hrvat, bošnjak, albanac ili stranac. Sve su to ista govna.
U isto vrijeme na Sokocu se odrzavao koncert Baje Malog Minđe za 120 000 000 Srba protjeranih iz Sarajeva...
120 miliona? Znači Sarajevu je imalo srba kao što ima čitav Japan stanovnika? Ne znam jesi li glup ili si se samo ispisao nakon 2 razreda osnovne
To Nirvani samo fazon bio da ispadnu politicki korektni jer su bili prozivani da pjesmom “Rape me” propagiraju silovanje. A bosnjo konta sjetili se njih, jasta su. Pola Amerikanaca nije culo za rat u bivsoj Jugoslaviji, a vise od pola ne zna gdje je Bosna
Ti vjerovatno ne nvjerujes u genocid..
Uvjek ih slusam i obozavam a sada jos vise. .genijalan bend
Ne zaboravit nikad sta su radili,zivjet se mora s njima i dalje ali ako zatreba to im duplo vratit
Ne treba na takav nacin nikome vracati. Silivanjem, mucenjem I slicnim zvjerstvima vec na drugi nacin napravimo Izrael od Bosne bar u onim djelovima gdje mozemo. Zavrsavajmo skole, ulazimo u nasu drzavu, kupujmo domace I sto je najbitnije ne rasipajmo se na 1000 stranaka.. Ujedinimo se. Ne mora to biti SDA Ali Ujedinimo se.
Sta propaganda uradi. Na zalost Srbi nisu puno ulagali u PR i to im se na kraju obilo o oglavu... Medjutim 25 godina kasnije... Situacija je, kao sto vidimo, drugacija
Da znalo se za agresiju sebije i hrvaske ba bih
Jel Halida rahmetli šta sakupila.kad će sda gamad donijet pare iz malezije,turske,dubaia? Imal za sebiju doživotne?
biče takvog rata , uskoro - nebesa će se tresti.
Biče je nešto drugo, ljudsko biče, a biće se kaže, e sad sta li što ti.htio reci to ni ti ne znaš, nepismeno biće, tj stvore.
Bilo je i silovanih srpkinja od strane HVO i ARBIH. U svakom ratu ima i silovanja.
srpski vojnici silovali 10000 žena... PROKLETI BILI ZA VIJEKE VIJEKOVA
To je samo bilo prvo poluvrijeme. Mi koji zivimo bizu DASINA(najpogrdni starobosanskk naziv za četnike) osjećamo njihov pogani zadah čmaraka na kilometar i želju za daljnim ubijanjem i sve śto slijedi. Vi svi koji ste udaljeni od dasina tipa rajvosa tz.zenica itd. Eosjećate nista kao mi u brckom. Pjesme se ore i to balavurdija koja nije ni izdrkana bila 92. Osjeti se sve kao i prjje 92. Samo se pitam koji li je sledeci bajram krvavi...
A vidi nas danas.. Zemlja snova.. Bosanski san.. I DJ moze postat premijer.. Svako ima priliku da bidne premijer
Ima jedna njihova, Rape me. Nirvana, my good friend.
A kako ovo, karta kostala skoro 20 dolara a skupljeno 60 000 dolara za 10 000 ulaznica. Recimo da cijena zavisi od mjesta na kojem si ali opet....dodje da je prosjek karte 6 dolara.