Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo su jaki. Ne hebu živu silu...
yebo te sila... jednom se zivi!!
@Otpor Ovo su sejtani kao i oni sto ih podrzavaju. Treba zakonom zabraniti ovakvu muziku i izvodjace.
Laibach u Sjevernoj Koreji...stvarnost čudnija od fikcije....meni je to dogodjaj vijeka - za sad.
Ovo su sejtani kao i oni sto ih podrzavaju. Treba zakonom zabraniti ovakvu muziku i izvodjace.
Ich liebe raich
'Kunst Uber Alles', sto bi rekli. Izmedju ostalog, i zato jer umjetnost (Kunst) dozvoljava ( i trpi ) bilo ciju interpretaciju. Laibach (Ljubljana) je, uz Rammstein, kategorija za sebe. Muzicki, a i ne samo muzicki, van dometa . Nekako ...'visa muzicka rasa'. Koncert u Pjongjangu, restrikcije kojih su bili meta, njihova posebnost, a univerzalnost, i stosta jos. Kad bih ja bio kompetentan da muziku Laibach-a vagam sa drugim 'muzikama' - samo bi sevdalinka bila iznad. Ozbiljno.
LIFE IS LIFE
Ućeraj im.
Najava deset dana unaprijed? Bravo vi ga Klikse!
al.. koreanci hudi.... simpaticni su :D
... spašavaj se ko može (balkan)
balkan ce biti novi zion
MENE NE UZNEMIRAVA !!! Zahtjevam od uredništva portala klix.ba da ne podliježe propagandi angloameričkih ambasada u BiH i ne širi paniku, laži i dezinformacije . DOBRO NAM DOŠLI RUSKI BAJKERI I ŽELIM VAM UGODAN BORAVAK U BiH . SREĆNO !!!
hebali ti mater ruski bajkeri
...Karanfilčiću hebali i tebi mater .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)