Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molicu lijepo bez nase delegacije. Eurosong je papanluk, ovako gledas i smijes se zemljama koje salju svoje predstavnike da lafo predstave dvoju drzavu na najbolji nacin. I svaki puta pobjedni prosjecna pjesma, ali koja ima najbolji PR, najbolji marketing
Ja ipak mislim da je fino izdvojiti malo vremena i barem jedanput godišnje pogledati ovakav festival. Zaboraviti na reality emisije, dnevnike s bijednim temama i tužnim vijestima koja nas podsjećaju u kakvoj zemlji živimo, i umjesto toga zabaviti se, pogledati i poslušati šta svaka zemlja može ponuditi na ovom takmičenju. Nađe se barem po jedna pjesma za svačiji ukus, bilo bi glupo da su sve klasične i kvalitetne. Ipak, danas dosta ljudi voli komercijalnu i jeftinu muziku :P Ali činjenica je da na kraju pobijedi pjesma koja skupi bodove iz skoro svih zemalja. Eto, prosvijetli me i reci šta to ima bolje na TV-u za pogledati od ovoga? Sve je papanluk, ali ovako osjetiš da si dio Evrope i da gledaš ovo zajedno s još 100 miliona gledatelja.
Nemam ja nista protiv gledanaj, i ja skoro svake godine ako nemam pametnija posla pogledam Eurosong. Kazem protiv sam da se BIH vrati, jer nije ovo neko takmicenje gdje ce nam ugled drzave biti podignut
Lijep grad
Da za plaćenu RTV taksu slušam: Dejan Kukrić : "Bravo Hari, Bravo Bosna, jao tako sam uzbuđen..." ? Prošlogodišnje neslanje nikoga na ovo je bio najpametniji potez BHRT-a otkako postoje! Ne znam jel gore da nas predstavlja Dino M. 3. put, ili da ode neki Feminem i slični cirkusanti?!
Pa ti plaćaj i dalje RTV taksu, ali od sada pa na dalje završit će u nečijem džepu za razliku od ranije kada smo nekoga slali od tih para na Eurosong. Pametno zboriš.