Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Skroz, Erogene zone, Zabranjeno pusenje, Sikter, Futavci, Dvadesetorica, Edo Majka, Frenkie, Kontra... Kad bude Bingo pokrovitelj bice domaći brendovi
Je l vazi ove godine ono,stignes prije 18:00 i ne platis ulaz ?
Četvrtak, Patak ??
E cuj Konzum beer fest ahahhahahahha. Pokusavam zamislit kako bi to izgledalo u svijetu da su sponzori tako navalentni a organizatori takvi poltroni da se mijenja ime festivala zbog sponzorstva.... mene stid na sta spadate.
Konzum i pijanijada kakva je to opasna veza. Sad će svi odmah potrčati u Konzum da kupuju i oni se spasise . Svakakve budalaštine ćemo vidjeti od tog Konzuma.
malo bolji lineup nego prošlih godina, mada bezidejno .... ili što bi ameri rekli nema tog wow faktora :)
Joj idiota, stave najjaci bend Zoster u cetvrtak, a u subotu neka Sasja da mi reve, nisam nesto zadovoljan ni izvodjacima ni rasporedom, jedino je cijena ulaznica korektna.
gadan datum,maideni u splitu 10 dana poslije :P
Hahahah pomjerise ga zbog Ramazana, hajde ok, da se ispostuju ovi koji kojima je alkohol gadan tih trideset dana, a inace ne mogu bez njeg ni dva dana, nasa logika poznata nadaleko.
@mariijuana Pa dobro,ljudi barem iz postovanja ne piju tih 30 dana,svaka im cast,gledaj u tome nesto pozitivno a ne negativno.
@WilliamCostigan nema tu ništa pozitivno samo licimjerstvo, il jesi ili nisi, il poštuješ ili ne, a ne samo da poštuješ za ramazan pa onda kao nešto pozitivno ima u tome......
PRIKAŽI ODGOVORE (10)