Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bio los koncert. Ocekivao sam ipak vise starih pjesama i da manje ponavljaju na bisu. Nisu neki amaterski bend, ipak imaju 5 citavih albuma, ne znam u cemu je fazon ponavljati 4 pjesme cak! Ne kontam. I odsvirali su sve nove pjesme na vecem koncertu i to jos "povratnickom". To ni veci bendovi nikada ne rade...To je los potez. Ocjena 8 od 10. Moram biti malo kritican prema jednom od najdrazih bendova. Ali obzirom na vecerasnji event u Zenici te koncertu Nine Badric, kolicina publike je okej.
Hocemo li im pisati na FB Fan page? Ima li smisla? Vidi se da se većina raje slaže oko ovoga...
I ja se slazem sa ovim. Ili su zeljeli promovirati nove pjesme ili nisu uvjezbali stare pjesme. Ipak su dugo bez nekih svirki
Koncert za kulturnu raju koja ne pusi travu.
za kulturnu raju koja pusi travu ;) najkulturniji ljudi su u sustini i napuseni...a najnekulturniji su oni pijani
Ovo je bilo aludiranje na Zenicku Supljiozu. haha