Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel poskupilo pice i koliko je
Koja je cijena karata?
Nisam mogla zaspati od vas do 2😪
@RepublikaBosna Jesi li daleko
Ma mamu vam hebem ljudi spavati nemogu od vas narkomana.. Kome je do vaseg deranja na silu.. Pa kaze koncert.. Ovo nije beer fest ovo je speed test
"Raja" syebana na svakoj slici...žalosno!!!
...svi bulje u yebene mobitele(sl.28-1000 riječi)...niko ne uživa u muzici i društvu...imam par mlađih kolegica-to hoda i gleda u mobitel...zomby generacija...!!!
Preskupe ulaznice za ovako slab program. Mozda 2-3 grupe da su ok a ovo ostalo jadno...
Koja je cijena karata?
Pleše, pjeva, cuga raja, izborili se za par minuta duhovnog sabura, ali opet u 80% raje vidiš tugu u očima, da li je to zbog životne perspektive ili karte koja ih je dosta koštala, teško je procjeniti, ali nekada mi žao bude vidjeti kako se pojedinci trude da budu sretni, a žive od fešte do fešte, takvo nam stanje u državi, srce te zaboli. Nadam se da će svi jedan dan biti sretni i kod kuće kao i na ovakvim manifestacijama i da im neće trebati. alkohol da pronađu mir u duši.
Nije samo do lineupa. ovo je recimo prvi koncert let 3 na koji nisam otisao. poskupile su i karte i piva.
sudeći po slikama, posjećenost ni blizu prošloj godini, tako im i treba kad su doveli izvođače koji nisu nešto zanimljivi raji, pa Banja Luka ima par festivala i na svakom je bolji line up nego na ovom...
banja luka dovede rudimental i asian dub foundation.
@Trent Reznor i Markey Ramonea sa njegovim bendom Blitzkrieg. Stoljećima su iznad Beer Festa, žao mi je što ovo moram reći jer jbg i sam živim u Sarajevu.