Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjevas i djuskas za ubijene. Koji mozgovi
Skuplja tako novce retardu. Da ne treba mozda da se naguzi ka Meki.
klabing, klabing, zezanje do bola, u klubu ces me naci samo ispod stola
_Minna_ mamu ti ja nazigu javi se da ti dam adresu ime i prezime i broj telefona pa mozda i tebe ja nazigu i sestru ti ako je imas
Aaa jarane.... kakav debilizam
sad ce ih opet bombardovat, zbog ovih freak-ova
Namjestili tu propagandu i nevini narod gine da se dokaze svijetu kako su muslimani teroristi i da se posije sjeme mrznje a vidi se po ovom humanitarnom pod navodnicima koncertu ko stoji iza toga.
Justin,Katy Perry,Miley,Ariana,sve su to pudlice koje svojim pilecim mozgom rade za cioniste a malo promocije nece faliti da se pokaze svijetu kako su to dobri ljudi koji dolaze i riskiraju svoj zivot da bi se prikupio novac za zrtve a j*bena politika i govna stoje iza svega toga,zaradice oni od ovoga vise nego sto iko misli,politika je k*rva!
Ovo bi tek moglo bit "eksplozivan" koncert hahaha
mogao
khurva zesca cionisticki igrac
ti jebali djecu mrtvu i popisali na palestinu
Kao da bi smjela doci opet da to nije sve namjestaljka da se ljudima plasira mrznja prema muslimanima. Sta mi znamo sta je istina,oni ce nama reci sta je istina. Justin,Katy Perry,Miley C sve su to male pudlice koje rade za cioniste,pa sama njihova muzika puna satanistickih detalja i obozavanja Satane al je*i ti to,kad neko ne vidi,djaba mu donesi hiljadu dokaza.
Zamisli opet napad naprave
zamisli alija ostane bez zemlje
Ova Ariana je baksuz ko bakir😂
To je sarkasticna dama sumljivog morala..!