Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz da nasem narodu nikako, ali nikako ne mozes ugoditi! Svi bi da se odmaknu od sunda, kica, seljakluka i papanluka ali kad neko zaista napravi nesto kvalitetno, postigne neki uspjeh, odmah pljujemo i izrugujemo se. Pocrkat cemo od zavisti. Letu stuke je sjajan bend i drago mi je da su slusani i van granica BiH. Smrt papcima i turbofolku!!!
zanimljivo kako su komentari hvale popraceni dovoljno velikim brojem thumb down-ova iz kojeg razloga su i skriveni, sto ukazuje samo nato da klix uglavnom prate najveci papci izjedeni od zavisti i mrznje. stuke rokaju i dalje niko im nista ne moze reci, da pjevaju na engleskom stekli bi i svjetsku slavu jer upravo ovakvi bendovi vladaju muzickom scenom vani, naravno govorim o sceni koja nije filovana mediokritetom.
E vako od bendova od rata ovamo na prostoru bivše države najbolji su: 1) Block Out 2) KKN 3) Letu Štuke Najprecjenjeniji: 1) Goribor
Težak je zadatak pred nama drugovi i drugarice. Provincijalcima moramo nametnuti urbano i pokazati im šta je gradska muzika. Ne smijemo se povlačiti pred najezdom tarabuka i sitnisajzera, ne smijemo prepuštati dvorane kao što je Dom Mladih. \"Pink\" kulturu vratimo na istok i izvozimo im \"Štuke\"!
Moj tata ima bolje auto od tvog tate- hehehe Marvo, pa dokle vise sa idiotlukom???
@cocobryce Da , kritikovati film možemo samo kada sami napravimo jedan itd... Nisam ja džaba rekao da ste praznoglavci.
@Zivotinjsko kad ti vrli tekstopische napises i strofu svoju tad se mozes javit sa kritickim osvrtom na velicinu poput dine sharana ;) do tad jalni shoshonchino poklopi se i pojedi se od muke :)))
Praznoglavac i on i njegovi obožavatelji. On je najbolji tekstopisac jedino u svijetu u kome je Alan Ford plafon književnog dostignuća.
najbolji sarajevski produkt od osamdesetih naovamo su bracha sharan ne pricam samo o djelovanju u grupama matichnim nego i o umjecu pisanja tekstova dino jedan od najvechih ex yu tekstopisaca nove generacije nepobitna chinjenica a vi shoshoni sto ih pljujete da imate zrno pameti u glavi ponosili bi se sa velicinama poput njih dvojice pa treba im covjeche ulicu u sarajevu posvetit i spomenik dich :))) zhivili vi nama jos sto godina giganti shtuke i skroz zauvjeeeek :)))))
Dvorana Doma Omladine je velicine sarajevske Sloge:) Nikakav to spektakl nije, ali uostalom za bend iz provincije kao sto je Sa sigurno jeste:)
Opet Šaran, sljedbenik indijskog djecoj.e.b.a bali za mikrofonom.
nema brate, na prostoru jugoslavije, ko hoce da uspe u sou biznisu, na estradi, na muzickoj sceni, mora da ima konekcije sa Beogradom, i to ne znaci da je Beograd neki faktor, vec da ga svi muzu a pre toga dobro ispljuju, pa evo i ovi iz survajvora, pola Hrvata i Crnogoraca, ostaje u BEogradu, da se uvucu tu, da zarade neku kintu, sta ce da naprave u Zagrebu, Podgorici, nista zato sto je tamo estrada mala, svi se guraju u nas Beograd usrani. Beograde fakticki su uspeli Srbi van Beograda i jos neki narodi da te uniste zadnjih decenija...
@flo: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=8917 :)
zato sto su papci
Hoće mi neko objasniti zašto ne volite štuke?Ali stvarno, zašto?
Meni su bolji nazivi tipa leti kokoš letiš ti nego ovaj štukan-šmokljan .