Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko kao safet...Ponajbolji rokeri u bosnjaka su ismet kurtovic i halil mektic ali ovdje nitko za njih nije cuo...
ako nisu buba i jala i nema nargile ja ne idem
Bio i ostao pjevacka legenda Balkana.Tesko ce se neko vise roditi sa takvim glasovnim mogucnostima kao sto je rahmetli Sajo bio.
Izdrkana srpčad imaju milion pjevača - bolji od svih njih Bošnjak SAFET ISOVIĆ; Izdrkana srpčad imaju milion harmonikaša - bolji od svih njih Bošnjak ELVIDIN KRILIĆ; Izdrkana srpčad imaju milion kompozitora - bolji od svih njih Bošnjak DINO MERLIN.
steta sto nisam tada u sheheru :(
Ja ne kontam, odakle ovaj u centru kulture i mladih, on nije nista uradio za SDA-a treba to potjerat i izbrisat iz historije. Samo SDA-a i onaj ko je imao clansku moze da predstavlja kulturu......