Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila sam na koncertu! Bilo je 2.000 ljudi najmanje. Razvalio Neno. Nikada vise posjetitelja nije bilo otkako se odrzava Sarajevo Holiday Market. Kapa do poda !!
I ja volim ovog covjeka,a iznad svega postujem. Pratim ga dugo,znam njegovu pricu. Krenuo je od nule i nasao svoje mjesto u moru muzicara. Pored svega ostao na zemlji cvrsto. Svakome pridje i ispostuje od najmladjeg do najstarijeg. Bravo Neno. To je kucni odgoj.
NAJVEĆI HUMANISTA MEDJU PJEVAČIMA. TO JE DOVOLJNO DA GA VOLIMO I POŠTUJEMO
Inace nisam mislio ici al posto Neno pjeva icu al u kurcu jbt Neno i pijevać mogu i ja onako kao on
SARAJEVO TE VOLI NENO.
Ne govori ti u moje ime...
Grad nam poklanja svaje godine ovaj festival. Hvala im. ♥️♥️
NAŠ DIVNI GRADONAČELINIK.
Najdivniji covjek kojeg sam upoznala. Dolazim na svaki nastup koji ima u Sarajevu. Ovaj covjek me svaki put napuni energijom od koje zivim mjesec dana.