Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon što je krajem aprila MUP KS izdao zabranu održavanja koncertnih i drugih manifestacija u sarajevskoj Zetri zbog katastrofalnog stanja u kome se nalazi požarni sistem u dvorani, u pitanje su dovedena sva koncertna dešavanja koja su zakazana u narednom periodu jel to protupozarni sistem naglo popravljen ?
po hitnoj proceduri popravljen..ubačena dva šlaufa
Baš tako. Pljuc vam...
...nači, aca lukas nije fireproof.
hahahahah on je cokeproof
ovo je tako providno..i kazu da ce do 25 sve protivpozarno rjesiti
Budi smrad i voli glavni grad, po ko zna koji put ste pokazali nepostovanje prema zrtvama koje su poginule 25.Maja
hoce li biti trubaci iz guce sa bregom hahahah nisam ja dzaba se popisao na IZ i napao ih jer ne brinu o muslimanima nego samo o sda uhljebima i ratnim profiterima
25.5.1995 KAPIJE PLACE CARSIJA PAMTI !
http://i.imgur.com/A8QWZ6O.jpg hahahaha
"Moj izmete"
prvi saf:bakir,hasan cengic,senad sahinpasic saja,bakir alispahic,kemal causevic,(nedzad herenda)kamufliran u sebilju
Ovo bi inače trebala biti pozitivna stvar i značajan kulturni i vjerski događaj, ali kad smo mi u pitanju treba biti na oprezu i ne čudi me ovoliko negativnih komentara. Biće zanimljivo vidjeti ko će sjediti u prvom redu, ali ne vjerujem da će tu biti najbolji učenici medresa. Prije da će Kirbaš zauzeti pozicije sa svojom svitom koja se po potrebi okrene vjeri. I onda se pitamo otkud negativni komentari.
..za vjerski koncert Zetra neće planuti jer Zetra je svjesno biće i ona kao takva poznaje i razlikuje koncert đigare/cajke od koncerta duhovne muzike....ahaaaaaaa...al' u panjevima.....hahahahaha...oj, oj, oj, do daha
ove kao dio predizborne kampanje, jos samo da se el baki ibn alija ukaze i to je to
Umete ti moj :)
imao sam namjeru ići ali više ne...
moj ummete, pijem koka kolju izraelsku