Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crvena jabuka je crvena jabuka.. uvijek ce biti ljudi koji slusaju dobru muziku.. steta za vas primitivce.. da dodje ona zalfija Seka Aleksic svi bi poletili na koncert ciganki, a kad je Crvena jabuka, omalozavate..
@Cykler Levante, seljačina si sa tim svojim komentarom, nemaš poštovanja prema ljudima i kreten si!!! U Zenici su se održali najbolji koncerti u bivšoj Jugi, što se u prknu iz kojeg dolaziš ni slučajno neće desiti! Crvena jabuka je uvijek dobrodošla. Hvala im mnogo. ZENIČANIN
Ovo danas je neka druga Jabuka,nema veze sa pravom crvenom jabukom
Eno javlja infoBAR da Nemoguće vruće ne gostuje na ovom koncertu
kad Žera zasvira Dirliju....ima da grmiiiii
Crvena jabuka ima hitove i uvijek ce imati.. ti hitovi ce se slusati i sutra, i za 20 godina.. eto po toj osnovi.. mozda si ti neki izuzetak koji ne voli ovakvu vrstu muziku.. crvena jabuka se mora voljeti. Svi oni imaju udjela u hitovima starim, nije to moglo nastati od neba. Uopce nisu u zaborav, naprotiv, pregledaj milionske pregleda na youtube.com, daj gdje ti zivis?? Pa da hoda go, ne sudim pjevaca po tome i njegove vokalne sposobnosti.. P.S. turbofolkerka
Ko jos slusa Crvenu jabuku? Samo propalitete nam dovodite...
a sto ne bi doslo majke ti?! ima ko ima i doce ko voli c.j skukackat ce nekako za karte...
kome ce zasvirati !?
Reži me ako im dodje 2000 ljudi. Hem sto nisu vise poplarni da napune dvoranu, hem sto raja u Zenici ne konta koncerte, hem sto raja u Zenici nema love za koncerte .... :)