Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj da hoce vala dino merlin krepat ..kurt legenda ..dino karina ...jedini zivuci sehid .u historiji
Sta je doajen
"Tu više nema bijega,život je sklopio krug.Pa neka biljka I ptica budu kao čovjek drug"
KREDITNA PONUDA APLIKACIJE NOW !!! Mi smo kreditna služba Stephena Williamsa. Obezbeđuje i dugoročno i kratkoročno finansiranje kredita. Nudimo sigurne i povjerljive kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2% godišnje, Lični krediti, Krediti za konsolidaciju duga, poslovni kredit, kućni zajam i krediti iz bilo kog razloga! Ako ste zainteresovani kontaktirajte nas putem e-pošte, [email protected]
Toliko akademika profesora,inovatora pregalaca rada ,a kad rikne pjevač, boem,glumac,lopov tragedija u PM. MA ODJEBITE VIŠE!
Dobar mu sin Kuglica....Kaze ponosan sto je Baho bio dobar “deda”.E moj glavonja,gdje su tebe putevi odnijeli? Vidim Kuglu proslo ljeto u Sarajevu,razvalio se ko krmak,repic svezao,umislio da je neki umjetnik.Nosi cekere sa Markala.Valja ono nahraniti.
Sarajevo ga je za života u ovom postratnom vremenu totalno ignorisalo, a sad se pokušava ogrebati o slavu mrtvog čovjeka, nešto poput slučaja Kemal Monteno.
Gospodin i ljudska velicina.