Inovativni muzičari
20
Kako su 2Cellos postali 1Cello
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...majstorima kapa dole...u sarajevu su 2 cellos postali 0 cello...
Hajde i ovo je Qurtzu za ushi vise. Jednom pa i nekako to prodje, eto neka novina ali ako oni misle da ce moci ovo furati u nedogled grdno se varaju, vec su dosadili.
super zvuče, kao i svaki put, ali morate priznati da ovo izgleda perverzno ;)
Nešto najbolje što se pojavilo na ovim prostorima zadnjih dosta godina, dečki su fantazija... a ove agencije i produkcije nek ih više dovedu u Sarajevo, isplati se vjerujte mi :D
One Direction - What Makes You Beautiful (5 Piano Guys, 1 piano)
e mamu vam j,...... vama homofobima
ma pederi ba!
PEDERČAD !!!
haha, niko ne voli hejtera :D dobro, pretpostavljam da su oni školovani muzičari, ali ovaj dio o kreativnosti ipak stoji - dok nisu odsvirali tuđe, masa se nije zainteresirala. slušajte black keys-e, oni su dobri, ne znam, doduše, čije pjesme sviraju :D
elem, svaka cast, ovo ono, ali biti poznat po tome što pucaš tuđe izvedbe ne može (ne smije) biti san umjetnika, bez obzira što sviraju na ne toliko popularnim instrumentima. dakle, svaka cast za trud, al' ovakvih ima na youtube.u koliko hoćeš, samo nemaju mašineriju iza sebe. bar mi se tako čini.
2Pederinhos
Sad ce i kucni uredak ko da gledam