Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je u ovim teskim vremenima otisao u Izrael i postavo Jevrej.
Da nije Frenkiju opet krivo Sarajevo za stanje u BiH?? '...Moja Bosna je od Neretve do Drine vasa Bosna je od Bascarsije do Cengic Vile...'' Tuzlacima za loše stanje u Tuzli, Zeničanima za loše stanje u Zenici, je krivo Sarajevo, kako njihovi sugrađani kažu Sarajlijice. K'o što je jedan demobilisani borac iz Zenice, sad živi u Makarskoj, napisao da mu je samo žao što Sarajevo u ratu nije palo. Anomalije primitivne. Furajte svoju furku, al' daleko vam Sarajevo bilo.
Ne slusam Frenka ali na muzici Ede I DJ Soula dam počeo slušati hip hop,presretan dam zbog ovih ljudi,true reperi ostali lojalni svojoj muzici I publici,ovo je uspjeh a ne ona dva bradata speed papka
Kako mi je drago ovo cuti. Sjecam se kao jucer kada sam sjedio u sobi davne 2001 godine kad su tek krenuli sa muzikom. Iz dana u dan sam slusao Edo Maajku, Frenkie, Rima D... tek su tada bili klinci sa velikim snovima. Snimali muziku po obicnim stanovima za obicnu raju. Srce mi je ko Kina kada ih sada vidim po svijetu i da se skoro dvije decenije rada isplatilo!
Bitch I might be 🤣
Gdje god su moji su moji FMJAM stoji!