Justin Bieber u novembru 2016. pjeva u Areni Zagreb

F
FENA
16.12.2015. u 15:09
33
30
Justin Bieber u novembru 2016. pjeva u Areni Zagreb
33
Justin Bieber u novembru 2016. pjeva u Areni Zagreb
Jedna od najpoznatijih pop zvijezda, kanadski pjevač i kantautor Justin Bieber održat će 9. novembra 2016. u Areni Zagreb koncertni spektakl koji će učiniti Zagreb jednom od glavnih evropskih pozornica, najavljeno je u srijedu u Zagrebu.
"Sretan sam i ponosan što mogu predstaviti za nas jedan veliki događaj kakav već dugo nije realiziran u Hrvatskoj", kazao je na konferenciji za novinare u hotelu Sheraton organizator Joe Bašić, direktor tvrtke MPG. Događanje takve razine predstavit će Hrvatsku kao jednu od glavnih evropskih pozornica i privući pažnju cijelog svijeta, dodao je.

Bieber je veliko muzičko ime, prisutan na sceni već više od deset godina, a njegov posljednji studijski album "Purpose" jedan je od najuspješnijih albuma u historiji muzike, napomenuo je Bašić.

U Areni Zagreb nastupit će 9. novembra 2016. u sklopu turneje "Purpose World Tour", a organizatori su se potrudili da ulaznice za zagrebački koncert budu među najjeftinijima u Evropi, kako bi potaknuli što više ljudi iz okolnih zemalja da na koncert dođu upravo u Hrvatsku, istaknuo je Bašić, napomenuvši da se trošak Bieberova dolaska broji "u milionskim iznosima".

Bieber će u Zagrebu nastupiti s posebnim gostima čija će imena biti objavljena tek na dan koncerta, a Bašić je najavio kapacitet dvorane od više od 17.000 ljudi, dva stagea, fan pitove, nekoliko VIP paketa, poseban paket cjelodnevnog druženja s Bieberom.

Početak prodaje prvih ulaznica najavio je direktor Eventima Damir Vranić i to već od srijede u 16 sati, ali samo paketa koji nudi ulaznicu uz članstvo za Fun Club Justina Biebera i to isključivo putem weba, te zaključno s četvrtkom 17. decembra u 22 sata.


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: