Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo realno, žao mi Hrvata,onog dečka koji će zbog politike i piganosti tzv Izraela ostati bez pobjede
Hoće neko da nam kaže ko kontrolira sve i ovako jeftinim folovima to nije slučajnost nego prst u oko nama svima. Zapitajte se ko kontrolira WHO I MMF i sve glavne neke organizacije koje su predstavljene kao svjetske i u korist čovječanstva a ono sve prddeež i magla, sve u nečijim rukama s kojim nas obmanjuju
Židovi kontroliraju cijeli zapad. To je jasno. Od financija i politike pa do Eurosonga. Sve oni kontroliraju. Zato treba taj zapad da se uruši i da propadne. Jedini način da se zapad uništi je vojna pobjeda Rusije. Zato trebamo da shvatimo koliko je važno da Rusi pobjede u ratu protiv NATO-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I pored neviđene medijske propagande, i pored brutalnog forsiranja islamofobije, obični narod u zapadnim zemljama dobro zna šta se u Palestini dešava i pritisak u loncu je sve veći.
Cijsli svijer zna, a mi to znamo najbolje u Bosni. Medjutim mi Bošnjaci podržavamo zapad. Što nema nikakve logike. Podržavati zapad znači podržavati Izrael..Ali mi nikako to da shvatimo. Mi smo na strani zapada, a vidite šta taj zapad radi
@gooUser1707641968 Pa sigurno polovina, ako ne jace, arapskih drzava podrzava Izrael, jesu li one na strani zapada? BiH je u Evropi, nas stil zivota je evropski, pa cak i oni koji su "duboko" u vjeri zive vise evropski, nego arapski stil zivota. Mi nemamo, osim religije, s njima nikakvih zajednickih momenata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znali su neki izgleda sta rade nekada koji je drugi bio po redu sirom svijeta
Namjestice azraelu
i onda kazu anisemitizam e pa ne znam jarane stvatno.
Bijesan sam. Svijet je otisao na dno
Znam šta je Putinu palo na pamet kad je ovo vidio😑
Rusa nema ali je tu Azrael i ova eurovizija je politićki glas fuj.
Niko više neće da izgovori demonsko ime Azrael😝
Kakva je ovo sprdačina, pa ovdje da ima imalo morala kod bilo koga svi bi otkazali svoje nastupe večeras. Ali svijet je odavno otišao u 3 vrazije matere tako da ništa vise ne iznenađuje.
kakva blamaza
Od čega se pravi priča... Jooooj. Eurosong je davno izgubio kompas oko svega. Kakve kreature dolaze do izražaja. Pjesme dno dna. Politika svugdje.
Još skandala: Prema Dagbladetu, norveška predstavnica za 2023. Alessandra povukla se sa svoje uloge portparola Norveške na večerašnjem finalu Evrovizije, navodeći kao razlog "zapaljenu situaciju".
Pazite vi na Klixu da vam se neki Zidov nije uvukao u redakciju.. pas vam mater huskasku..ovo je glazbeno natjecanje a širenje mržnje od medija zemlje koja ne sudjeluje uopce
Klix je postao portal koji širi mržnju prema Židovima i štovatelj terorizma.
Kojeg terorizma? Konjino pobili su na hiljadu djece u Gazi imaš li duše hajvanu ?????
Kakva pogan, otkud Izrael na Eurosongu?
Kao da guraju nekoga... 🤔