Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svirao je na finalu Jaeger Music Nighta u prepunom Domu mladih i bilo je predobro. Prošli koncert (u okviru manje turneje na kojoj su željeli odsvirati par intimnijih svirki u manjim prostorima) je odsvirao u Slozi. To je bilo teški odron. Bez ventilacije i sa užasnim ozvučenjem. Coloseum nije mjesto za benda poput Urban&4. Komunikacija sa publikom je nemoguća preko arene sa stolovima. Mislim da je Damir odradio najbolje što je mogao. Popeo se do raje (btw. ja sam tad stajala u drugom redu od njega i sve sam ga i čula i razumjela) da bar tu napravi atmosferu. Ne znam zašto ga niko drugi ne zove ali mislim da ne mulja kada kaže da je tako. Damir je kralj!
A koji je razlog što ga ne zovu da svira u DM ili Slozi? Nije mi nikako jsano, ako jedan Van Gogh, Partibrejkersi, Električni Orgazam itd. bez problema sviraju u DM ili Slozi, zašto onda njega niko ne zove? Ispada da Urban ne može da su oba prostora prevelika, jer ne može da ih napuni, a što mislim nije tačno ili je u pitanju problem ljudske prirode, tj. tersluka da li potencijalnih organizatora ili samog Urbana. Ne logično mi je da čekaš da da te neko pozove da sviraš, valjda bi i sam trebao da poduzmeš nešto po tom pitanju.
Cuo si sta je covjek rekao na pocetku koncerta. Zao mu je sto je u coloseumu koncert, al ne moze birati, jer ga niko drugi ne zove. Znaci da mu je ovo jedina opcija gdje moze pjevati. tako da ko voli nek izvoli, ko nece ne mora;)
Hvala za prelijepu noc ! Umjetnik.
..bilo je fenomenalno!
Derpe!
Ne znam o kakvoj nezaboravnoj noći vi govorite? Koncert je blago rečeno bio žešči odron! Prvo Damir Urban je još jednom ponizio sve svoje fanove svirkom u Coloseumu, mjestu koje uopće nije za koncerte! Najsmješnije je kad je na početku pozvao one što sjede u areni prežderavaju se da ne mljackakju za vrijeme svirke. Zašto nisi svirao u Domu mladih ili Slozi? Zvuk je bio očajan i izvan arene se ništa nije moglo normalno čuti i razumjeti. Dovoljan primjer kad je Urban sišao sa bine i otišao do publike izvan arene i pjevao. Stoji ispred tebe i jedva ga razumiješ i čuješ šta pjeva. Žalosno. Samo je potvrdio da će uvijek biti jedan mali muzičar koji po profesionalizmu nije ni do nožnog prsta jednim Partibrejkersima, Van Goghu, Električnom Orgazmu itd.
Joj lik je umjetnik,pjesme su mu haos dobre.Svaka mu cast!!
malo vam je gej naslov