Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Skaka cast mi je ugostiti Balasevica
@Mojnemene pocni smisljati nove fore jer je ta vec postala izlizana
Skaka: Želim vam dobar provod uz Gibonnija
a drugu noc smo vam spremili parni valjak
fuj
Dobar pjevac,a cujem i covjek..pa DOBRODOSAO U SEHER..KOD NAS SU PRIJATELJI UVJEK DOBRODOSLI,A DUSMANI ....ZNA SE!!🐯🐯
Đe bolan na tebe da se ljutimo paša naš, nit si ratovo nit pjevo ko Knindža svakakve budalaštine. Bujrum kad god hoš' legendo !!!
tebi je okazano prosli puta koliko nisi bitan kada je na onolikom Kosevu bilo 4000 a mediji zatamnili slike da se ne vide prazne tribine ...fijasko !!! ...tako ce i na NG biti fijasko ...nakon Dine i stotinu hiljada ...Cole i desetine hiljada kad je Chola bio ...red je na jos jedan fijasko ...a onda ces valjda shvatiti da u Sa nemas sta vise traziti!!! A to je onda valjda i znak Gradonacelniku da je poceo raditi gluposti nakon niza dobrih stvari!!!
Haha... sjajno. 💙💙💙
bravooooo!!!
Abdulah Skaka
Kae Skaka jest raja ovaj Zeljko Samardzic😂
Skaka osvjetlio obraz Gradu
Sta koji kkuuuuraccc radi politicar oni trebaju da u sjeni rade a ne da se eksponiraju na svaju mogucu vijest kao oni nesto zasluzni?
Dobar pjeva i gospodin!